Konferenční stolky

Proč právě MDF?

Určitě jste při výběru nábytku narazili na zkratku MDF. Možná jste si marně lámali hlavu, co to může znamenat. Co je to za materiál? Měli bychom takový nábytek chtít doma? Je odolný, vydrží pár let? Na všechny otázky vám můžeme odpovědět.

[Celý článek...]

Máte rádi staré věci? Objevte kouzlo rustikálního nábytku

Prohlížíte si nabídky nábytku a nemůžete si vybrat? Nesedí vám všechny ty jednoduché linie, vysoké lesky a absence výraznějších prvků? Chcete ladit interiér spíše do romantického venkovského stylu? Pak je pro vás rustikální nábytek tím pravým ořechovým.

[Celý článek...]

Mramor v nábytku - starověký stavební materiál dnes

Luxus, elegance, jas a lesk se nese ve znamení mramoru. S tímto stavebním materiálem se setkáváme již od starověku, kdy se stal oblíbeným zejména díky jeho struktuře a barevnosti. Velmi důležitou roli sehrál pro sochaře, kteří si ho nesmírně vážili kvůli jeho dobré opracovatelnosti. Pokud zvažujete koupi tohoto materiálu v jakékoli podobě, podívejte se s námi blíže na to, co mramor je a jak se o něj náležitě starat.

[Celý článek...]

Dnešní hit LED osvětlení

Chtěli byste aby váš nábytek byl něčím výjimečným? A co takhle aby svítil a tím dodal tu pravou atmosféru během večera nebo při posezení se známými? Pokud jste příznivci novinek v nábytku a zajímají vás designové kousky tento článek je stvořený právě pro vás. Pokud jste ještě neslyšeli o LED osvětlení a jeho výhodách ať se vám líbí.

[Celý článek...]

Průhlednost a elegance v jednom - sklo

Sklo má dávnou historii. Poprvé se začalo objevovat už 3000 let před n.l. ve starověkém Egyptě. Zpočátku se používalo na výrobu malých předmětů jako jsou šperky, ozdoby nebo malé nádobky. Později se z něj začaly vyrábět i jiné předměty a mezi ně zařazujeme i nábytek. Sklo může být různých tvarů, rozměrů, barev a vyniká svou elegancí.

[Celý článek...]

Zařiďte si konferenční místnost, která udělá dojem

Rádi byste zapůsobili na klienty a pracovní partnery? Chcete budovat dobrou image vaší firmy? V tom případě byste si měli dát záležet na zařízení konferenční místnosti. Právě zde totiž probíhají všechny důležité schůzky a pohovory. Nepodceňte tedy vybavení této místnosti.

[Celý článek...]

Konferenční stolek - centrum obývacího pokoje

Konferenční stolek je centrálním bodem vašeho obývacího pokoje. Je nepostradatelným kouskem nábytku, který navíc plní i roli estetičnosti a elegance v prostředku vaší obývací místnosti. Je obklopený ostatními neméně podstatnými prvky obýváku, které dotvářejí její charakter. [Celý článek...]

Otočné stolky - elegance a praktičnost v jednom

13.1.2012

Konferenční stolek je nepostradatelnou součástí každého obývacího pokoje. Mezi klasickými konferenčními stolky svým image vyčnívají stolky otočné. Nejsou tu jen pro potěšení našeho zraku. Otočné stolky navíc rozšíří Váš úložný prostor a překvapí Vaše známé neustálou změnou tvaru.

[Celý článek...]

Konferenční stolek: povinná výbava každého obýváku

16.2.2011

Už je tomu nějakou dobu, co se z konferenčního stolku stala jakási "povinná výbava" každého obývacího pokoje - ať už je samostatný, nebo spojený s jídelním koutem, či s celou kuchyní. Konferenční stolek dotváří atmosféru interiéru, a je tedy nedílnou součástí společenských prostor v bytě.

[Celý článek...]

1

“ITAL v DESIGNU!”
---nové pokračování---

Martin je Ital. Z jihu Itálie.
U nás má na starosti expedici zboží.
Má rád slunce. Dobré jídlo. A dobrý design.
Sledujte ho. Dozvíte se hodně zajímavého o Češích, Itálii a designu.
Jak se správně vyslovuje “caffe macchiato”?

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí na každou objednávku. Stále.
Od žárovky až po skříň, vše vám dovezeme za 0 Kč.

Nakupujte bez obav.
Všechno zboží můžete do měsíce vrátit!
Pouze pro stálé zákazníky (po zkušební době)

Nejvýhodnější cenové nabídky bývají rychle pryč.
Od nás dostanete avízo ještě před začátkem akce.

Vážíme si stálých zákazníků. A myslíme na ně.
Chcete dostávat nabídky pro VIP klientelu?

Exkluzivní nákup pouze pro členy DESIGN GENIUS.
Každý týden nové nabídky.

Prvních 30 dní služby je zdarma. Pro aktivaci je nutné mít založený klienský účet na webu (registrovat se).
Službu lze kdykoliv zrušit. Zkušební dobu nelze opakovat.

JIž mám DesignGenius Nemám zájem Vyzkoušet na 30 dní zdarma