300 Novinek

Naučte se s námi relaxovat

Dnešní doba je velmi uspěchaná a bez mrknutí oka se probudíte v pondělí a najednou je zase pátek. Zastavte se na chvíli. Udělejte si svůj oblíbený nápoj. Vemte si do ruky třeba knihu nebo notebook na brouzdání po internetu. Co k tomu chybí? Něco dokonalého na sezení. Podívejte se na naši novinku - ratanové křeslo Laos, které vás vtáhne do světa plného pohody.

Zpátky do školy

Datum prvního září značí pouze jedno - prvňáčci nastupují do s velkým očekáváním do škol a ostatní studenti začínají nový školní rok. Aby ten rok byl co nejříjemnější, tak je potřeba mít pořádný velký kancelářský stůl, ke kterému každý po škole usedne a bude na něm pečlivě studovat, tvořit a třeba i vytvářet něco zajímavého. Vyberte i vy pro svého studenta ten nejlepší kousek, díky kterému vám bude dělat následující rok radost.

Designová kolekce Lagune

Tak jako je laguna temně modrá a mnohdy až tajemná, taková je i naše designová kolekce Laguna, kterou představuje značka Papillon. Keramické dekorace na sobě mají různé překrývající se kruhy, které mají barvy od modré, přes zelenou až po černou a bílou. Zkuste si s nimi vytvořit tak trochu jiný interiér, který bude originální.

Oživte si svůj interiér

Tak si čas od času rádi přeměníte svlj interiér? každému se po čase okouká oblíbená část nějakého interiéru a chce to nějakou tu změnu. Ta změna nemusí být ale veliká. Stačí malá, za to ale účinná. Naše dekorativní polštáře budou tou správnou voplbou, protože jsou příjemné, designové, dají se umístit skoro kamkoli a určitě si z nich vybere každý.

Designové osvětlení v příjemných odstínech

Dánská značka VITA představuje originální osvětlení, přičemž každý druh je inspirovaný pokaždé něčím jiným. Jedno ale mají všichni společné. Designéři čerpají inspiraci z nevyčerpatelné studny - z přírody. Proto je každé světlo magické. Designové lustry Eos jsou od velikosti micro až po XL v různých barvách. Vašemu interiéru dodají silný nádech elegance.

Vyberte si obraz snů

Výběr dekorací patří mezi oblíbenou část při zařizování nového interiéru. Dekorace se dají jednoduše přemisťovat a dokonce i kombinovat s ostatními doplňky. V našem článku: Vybíráte domů obraz? Víme, mezi čím se rozmýšlíte., jsme se zabývali 3 nejoblíbenějšími motivy, které si nejčastěji při nákupu vybíráte.

Inspirujte se s našimi 300 NEJ

Chtěli byste vědět, které výrobky jsou u nás nejpopulárnější a které nejčastěji kupujete? Naše kategorie 300 nejprodávanějších vám to ukáže. Najdete tu opravdu všechno od barových židlí, přes regály až po malé dekorace jako jsou vázy a rámečky na fotografie.

Oživte si pracovní prostor

Pracujete často u počítače a rádi byste si tyhle chvilky zpříjemnili? V tom případě se podívejte do naší nabídky podložek na myš, kde najdete zajímavé kousky značky Remember. Tahle značka si zakládá na pestrém designu, který je založený na výrazných barvách a geometrických tvarech, proto si buďte jistí, že i takový malý doplněk vám dokáže zlepšit náladu.

Co s prázdnou stěnou?

Někdy se stane, že máte dokonale zařízený domov a najednou si všimnete, že by to chtělo ještě jeden malý detail doladit - prázdnou stěnu třeba za postelí nebo za pohovkou. S tím vám hravě pomůžou Obrazy. Můžete si zvolit jeden velký nebo třeba dva malý a různě si hrát s jejich rozmístěním. Když vás omrzí, tak je můžete jednoduše sundat a zaměnit za jiné.

Designová kolekce Industry

Chcete mít zařízený byt či dům v jednom stylu, aby vám vše dokonale ladilo? Máte rádi netradiční industriální styl? Pak se podívejte na naši designovou kolekci Industry značky Farela. V naší nabídce totiž najdete mnoho různých komod, skříní, TV stolku, ale teď i nově např. postel. Jedná se o kolekci, která je charakteristická bílou barvou a výraznými prvky industriálního stylu.

Dominanta každé kuchyně

U jídelního stolu se schází celá rodina a to dokonce nejen u jídla, ale také u rodinných oslav a dalších posezeních. Proto takový výběr jídelního stolu rozhodně nepodceňujte. Dívejte se na rozměry, materiály, ale také na design, aby vám skvěle padnul do okolního prostředí a vy se u něho pak scházeli rádi.

Pomocníci v teplém počasí

V poslední době se nám ukazuje léto se vším všudy - tedy s vysokými teplotami, letním deštěm a občasným průvanem. Víte, že na tohle všechno máme v naší nabídce odpověď? Nemůžou to být nikdo jiný, než naše šikovné zarážky do dveří. Vtipný psíci vám totiž ohlídají nábytek před oboucháním, ale také vám zajistí domů nějaké to proudění vzduchu navíc.

1...234...83

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí na každou objednávku. Stále.
Od žárovky až po skříň, vše vám dovezeme za 0 Kč.

Nakupujte bez obav.
Všechno zboží můžete do měsíce vrátit!
Pouze pro stálé zákazníky (po zkušební době)

Nejvýhodnější cenové nabídky bývají rychle pryč.
Od nás dostanete avízo ještě před začátkem akce.

Vážíme si stálých zákazníků. A myslíme na ně.
Chcete dostávat nabídky pro VIP klientelu?

Exkluzivní nákup pouze pro členy DESIGN GENIUS.
Každý týden nové nabídky.

Prvních 30 dní služby je zdarma. Pro aktivaci je nutné mít založený klienský účet na webu (registrovat se).
Službu lze kdykoliv zrušit. Zkušební dobu nelze opakovat.

JIž mám DesignGenius Nemám zájem Vyzkoušet na 30 dní zdarma